onsdag 13 maj 2009

Grattis Emma

Du har vunnit.....en kropp som suger!!!!

Stort grattis till dig, vad ska du göra med vinsten?

Hmmmm.....åhhh så svårt...finns så mycket att välja på ....jo jag ska

* Köra över den med en lastbil


* Baka tillbaka med samma lastbil


* Se om jag även kan göra några burn outs på den


* Sedan ta mannens cirkelsåg för att repetera kroppens anatomi genom att dela upp alla muskler och sklett delar.

* Sedan dumpa allt i ett sunkigt jäkla dike
Japp nu låter jag lite bitter igen:)
Det beror på att jag är bitter:P
Har haft mer ont än vanligt sedan valborg. Och den torsdagen ringde jag till ortopeden och sa att det inte känndes så bra. Fick då höra av en trevlig sjuksköterska att dom var överbemanade, min läkare var inte på plats och så vidare. Hon frågade snällt om jag kunde stå ut till måndagen. Eftersom hon var så trevlig så gjorde jag det.
MEN på måndagen fick jag en mindre trevlig sjuksköterska. Hon hittade INGA anteckningar om detta, och dom hade såååå jobbigt för dom var såååå underbemanade, suck och stön och pust.
Tyvärr lider jag av en enorm tjurighet, det bemötandet och det gnallet som jag som patient fick höra, fick mig att skita i det hela och hoppas på att det skulle bli bättre. Så dom senaste dagarna har det blivit värre och värre. Så igår ringde jag flera gånger till den automatiska maskin som ska ringa tillbaka. INTE blev jag uppringd. Så idag gav jag mig tusan på att få en tid då jag kännde mig kass i hela kroppen (då räknar jag inte träningsvärken efter vårruset) Så idag blev jag faktiskt uppringd. Och det var den jätte snälla sköterskan igen. En tid bokades och mina snälla släktingar ställde upp med skjuts.
så tog dom av gipset.............. En blick och jag insåg att det hade varit bättre om jag stått på mig vid valborg:(
Inflammerat.....
varigt.........
huden hade satt sig/växt konstigt....
Stiftet börjat vandra ut.....

38,6* i feber.....

INGEN läkare på plats. Jag tyckte såååå synd om sköterskan, hon visste varken ut eller in. Hon ringde runt och härjade. Till slut fick hon tag i en ny stackars läkare som inte heller visste varken ut eller in.

Eftersom detta är en så ovanlig situation kunde inga beslut tas idag. Utan istället tvättade dom, skar bort hud UTAN bedövning, gipsade om och skrev ut en massa piller (för 500 jävla kronor) Så får jag snällt vänta tills min läkare kommer tillbaka:(

Och med min vanliga tur så upptäcker jag när jag går hem till min mamma som bor ett par 100 meter från sjukan att dom gipsat fel. Men då orkade jag inte gå tillbaka.

Men förutom det är jag inte bitter:)

Emma

4 kommentarer:

 1. Men vad är det med dom...!
  Stå på dig ännu mer...!!
  Du måste ju gå tillbaka för o få det gipsat ordentligt. Din läkare då..? Har han ingen telefon eller mailadress så de kan få tag på honom...
  Att man ska behöva va frisk för o orka med o söka vård... jisses...
  Tjata ihäl dom... idioter...
  Kraaaammm Gissan

  SvaraRadera
 2. Detta är ju bara FÖR mycket!!! Som om inte du haft din del av otur när det gäller sjukvård och allt runt om det!!!!! Förstår att du blir trött och inte orkar med det men för din egen skull måste det väl va bättre att säga ifrån att det blev fel så det görs om för annars e det kanske ännu värre när din läkare väl kommer tillbaka? :S Usch va jag lider med dig min allra bästa lilla vän, önskar jag kunde göra något för dig och om jag kan det så vet du var jag finns!!
  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 3. Nää det här är helt otroligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hur kan de skicka hem dig med det där??? Helt galet! När kommer läkaren tillbaka då??
  Stackars dig, vad kan man säga...
  Sånt här gör ju INTE att man får mer förtroende för svensk sjukvård direkt...
  Lycka till vännen!!
  Stor kram från
  jeanette

  SvaraRadera
 4. Ja! Det är samma problem överallt med underbemanning men det ska inte gå ut över patitenen och de borde veta genom journal och annat om dina problem!!! Herregud! Det såg inte bra ut, din hand :( Inom vården måste man vara frisk för att orka vara sjuk... Stå på dig! (Fast det vet jag att du gör)
  Krya på dig kramar!

  SvaraRadera